شرکت نصاب درب شیشه ای برقی تهران
در این مقاله خواهید خواند:
نصاب درب شیشه ای برقی یکی از مهمترین اجزای یک ساختمان مدرن است که در طول زمان توانسته است جای خود را در بازار باز کند. این نوع دربها امکان ورود و خروج برای افراد را آسانتر و سریعتر میکند و همچنین امنیت بالاتری را برای ساختمان فراهم میکند.
نصاب درب شیشه ای برقی مسئول نصب، تعمیر و نگهداری این نوع دربها است. آنها باید دارای دانش و تجربه کافی در این زمینه باشند تا بتوانند بهخوبی و بهصورت حرفهای این کار را انجام دهند. از آنجا که این نوع دربها دارای اجزای مختلفی از جمله موتور، سنسورها، کنترلها و سیستمهای ایمنی مختلف هستند، نیاز به دقت و دانش بالا برای نصابان آنها امری ضروری است.
نصاب درب شیشه ای برقی باید بتوانند اجزای مختلفی از جمله موتور درب، سیستم کنترل، سنسورها، دکل، تراشههای الکترونیکی و سیمهای مختلف را بهصورت دقیق و حرفهای نصب و تعمیر کنند. آنها باید دارای ابزارهای لازم برای انجام این کارها و همچنین دانش لازم در زمینه الکترونیک و مکانیک باشند.
همچنین، نصاب درب شیشه ای برقی باید دارای مهارتها و استعدادهای خاصی برای انجام این کارها باشند. آنها باید بتوانند بهصورت دقیق و حرفهای با مشتریان برخورد کنند، مشکلات مختلفی که ممکن است با نصب یا تعمیر درها پیش بیاید را حل کنند و همچنین بتوانند بهصورت سریع و کارآمد وظایف خود را انجام دهند.
با توجه به اهمیت ویژهای که نصاب درب شیشه ای برقی دارد، انتخاب یک نصاب ماهر و با تجربه بسیار مهم است. مشتریان باید به دنبال نصابانی بگردند که دارای مدرکها و مجوزهای مورد نیاز برای انجام این کارها هستند و همچنین دارای تجربه کافی در این زمینه هستند.
درب اتوماتیک شیشه ای
درب اتوماتیک شیشه ای یکی از محصولات پرطرفدار در صنعت ساختمانی و دکوراسیون داخلی است که به واسطه زیبایی، امنیت و راحتی استفاده از آن، توانسته است جایگاه ویژه ای در بازار پیدا کند. این درب ها، از شیشه های مقاوم و با کیفیت بالا تشکیل شده اند که به واسطه شفافیت و شکل زیبای خود در محیط های مختلف جذابیت و زیبایی خاصی را به ارمغان می آورند.
این درب، از تکنولوژی های پیشرفته الکترونیکی و مکانیکی برای باز و بسته شدن خود به طور خودکار استفاده می کند. این درب ها معمولا با استفاده از سنسورها، موتورها و کنترلرهای خاصی که بر روی آنها نصب می شوند، قادر به شناسایی حرکت افراد و اشیاء در اطراف خود هستند و بر اساس این اطلاعات درب را باز یا بسته می کنند.
استفاده از آن در اماکن عمومی و تجاری، علاوه بر زیبایی و جلوه ویژه، امنیت و بهره وری را نیز افزایش می دهد. این درب ها باعث می شوند که ورود و خروج افراد به طور مدیریت شده و بدون نیاز به استفاده از دست ها، صورت گیرد. همچنین به واسطه شفافیت شیشه، امکان دیدن فضای داخلی و خارجی به راحتی امکان پذیر است که افزایش امنیت و دیدبانی بر فضای محیطی فراهم می کند.
در این روزها، درب اتوماتیک شیشه ای در اغلب محیط های تجاری مانند فروشگاه ها، رستوران ها، هتل ها، ورودی ساختمان ها و… استفاده می شود. همچنین در مکان هایی که به دلیل محدودیت فضایی، نصب درب های باز شو یا باز شو بالا امکان پذیر نیست، استفاده از درب اتوماتیک شیشه ای به عنوان یک راه حل مناسب و جایگزین برای ایجاد ورودی های زیبا و کارآمد مدنظر قرار می گیرد.
مراحل نصب درب اتوماتیک کشویی شیشه ای
نصاب برای نصب و راه اندازی این نوع دربها در مکانهای مختلف این مراحل زیر را باید انجام دهد:
در مرحله اول و ابتدای شروع کار، فرد نصاب باید شیار بالای درب را آماده کند. برای این کار او باید شیار را بریده و سپس جای پیچها را سوراخ کند. این قدم از مهمترین قدمهای نصب دربهای کشویی شیشهای است زیرا اگر این مرحله به درستی انجام نشود، درب قابلیت حرکت صحیح نخواهد داشت.
در مرحله دوم بعد از دریل کردن سوراخها، فرد نصاب شیار بالایی درب را روی سقف سوار میکند. این کار به منظور استحکام بیشتر و ایجاد استحکام بیشتر بین درب و سازه آن است.
در مرحله سوم او شیار پایینی را در جای خود قرار میدهد و برای این کار لازم است آن را بریده و تقریباً زیر شیار بالایی درب قرار دهد. این قدم نیز برای استحکام ویژه بین درب و سازه انجام میشود.
در مرحله چهارم فرد نصاب درب کشویی شیشه ای را وارد میکند و با به حرکت درآوردن شیار پایینی درب را به طور عمود تراز میکند. این مرحله نیز برای اطمینان از قرار گرفتن درب به صورت عمودی انجام میشود.
در مرحله پنجم وقتی شیارهای بالایی و پایینی کاملاً در جای خود قرار گرفتند، فرد نصاب درب شیشهای کشویی را نصب میکند. این قدم نیز از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا در این مرحله درب نهایی باید به صورت صحیح و بدون مشکل نصب شود.
در این مرحله او باید درب را روی شیار قرار داده و سپس آن را تراز کند. این کار باعث میشود که درب به صورت صحیح و بدون مشکل حرکت کند.
در مرحله ششم، فرد نصاب درب اتوماتیک شیشه ای اسلایدینگ را با استفاده از آچار و بالا و پایین کردن صاف و تنظیم میکند. این مرحله نیز برای اطمینان از حرکت صحیح و بدون مشکل درب انجام میشود.
در مرحله آخر هم سوراخهای پایینی درب را پانچ میکند. این کار برای ایجاد ایمنی بیشتر و استحکام فوقالعاده بین درب و سازه آن انجام میشود.
اجزای تشکیل دهنده درب اتوماتیک شیشه ای
این نوع درب ها قابلیت اتصال به سیستم های امنیتی و کنترل دسترسی دیگر را دارند و به تطابق با آخرین استانداردهای ایمنی کمک می کنند. اجزای تشکیل دهنده یک درب اتوماتیک شیشه ای برقی شامل موارد زیر می شود:
۱. شیشه: شیشه های استفاده شده در این نوع درب ها باید از جنس شیشه مقاوم و ایمن باشند. شیشه های معمولا از نوع لمینیت شده یا شیشه ایمن استفاده می شوند که در صورت شکستن، پارچه های شیشه باهم چسبیده و پیوسته می مانند و از احتمال آسیب به افراد کاهش می یابد.
۲. فریم: فریم یا قاب این درب ها معمولا از فلزات مقاوم مانند آلومینیوم یا استیل فولاد تهیه می شود. این فریم ها باید مقاوم در برابر فشار و ضربه باشند تا امکان استقرار و نصب درب وجود داشته باشد.
۳. سیستم موتوری: درب اتوماتیک شیشه ای برقی با استفاده از یک سیستم موتوری کنترل می شود که حرکت درب را فراهم می کند. این موتور ها باید دارای قدرت کافی برای جابه جایی درب باشند و همچنین به صورتی صامت عمل کنند تا از تزاحم بر کابل ها و سیستم های دیگر جلوگیری شود.
۴. سیستم کنترل: سیستم کنترل درب های اتوماتیک شامل مواردی مانند سنسورها، کنترلرها و دستگاه های کنترل از راه دور است. این سیستم ها به صورت اتوماتیک حساس به حرکت هستند و هرگونه حرکت غیر مجاز را تشخیص می دهند و فرآیند باز و بسته کردن درب را کنترل می کنند.
۵. دستگیره و لوله مانور: برخی از درب های اتوماتیک شامل دستگیره ها یا لوله های مانور برای استفاده در صورت اضطرار هستند. این اجزا به افراد امکان کشیدن و جابه جایی درب را در صورت قطع برق یا سایر مشکلات فنی فراهم می کنند.
بدون دیدگاه